Ízek és dallamok kéz a kézben a Makk Hetesben A következő borest vendége: Hegyi-Kaló Pince (Egri borvidék) A borokat bemutatják: Kaló Julcsi és Hegyi Ádám Helyszín: Makk Hetes Vendéglő
Időpont: Június 19. (kedd) 19:00
Folytatódik a népszerű "Bor és Zongora" est a Makk Hetes vendéglőben!
Ezúttal egy fiatal, tehetséges egri borász házaspár borait kóstolhatja az ínyenc közönség.
Julcsiék szőlőművelés, borkészítés és filozófia terén is bevallottan Kaló Imre nyomdokain járnak. Alacsony tőketerhelés, teljes érésben leszedett szőlő, spontán erjesztés, színlével dolgozás, minimális kénhasználat, héjon áztatás fehér boroknál is, magyar fajták használata, hosszú hordós érlelés - csak hogy néhányat említsünk a leggyakoribb módszerek közül. Ádám ráadásul abban a kiváltságos helyzetben van, hogy a gyöngyösi borászati kutatóintézet vezetőjeként sok olyan kísérletet folytathat a természetes borkészítés világában, melyek eredménye különleges illat- és ízvilágú bor. Boraik legalább olyan népszerűek Angliában, mint Magyarországon.
A zongoránál továbbra is a Montreux-i Jazz Fesztivál 3. helyezettje, Junior Príma díjas, Gramofon-díjas (és borokban is kiművelt) virtuóz; Oláh Krisztián.
Jelentkezni ezen a linken lehet!
További info:
Telefon: 1/355-7330
E-mail: info@makkhetesvendeglo.hu