Aktuális chef ajánlatunk

Friss, izgalmas, szezonális - állandó étlapunk rendre aktuális ajánlattal egészül ki, melynek ezek a legfőbb ismérvei.

Húsvéti Chef ajánlat - Április 17-től:

Füstölt főtt sertéscsülök tormás céklasalátával
Kapros tejfölös bárányhúsgombóc leves
Báránycsülök tavaszi tejszínes karalábéval
Zsenge nyúlcomb répával sütve, medvehagymás tócsnival
Málnás sajttorta

Borajánlat:

Muscat ottonel, Sabar Borház, Badacsony - 350 Ft/dl
Pinot Noir Rosé, Szeleshát, Szekszárd - 420 Ft/dl
Egy Kis Édes Furmint, Barta Pince, Tokaj - 670 Ft/dl

+ Napi menü ajánlat hétköznaponként ebédidőben 12:00-től 14:30-ig.
Különleges ízek mindössze 1.990 Ft-ért!




Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Asztalfoglalás: 1/355-7330